Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...

Bu ay hangi dergileri alalım?

Aslında böyle bir soru oldukça saçma geldi bana ama yine de değiştirmek ve yerine yenisini bulmak istemedim, belki üşengeçliğimden belki sıkıldığımdan belki de çektiğim şu grip lanetinden. Biraz geç de olsa bu ay hangi moda/alışveriş dergilerini almalıyız konusuna el atıyorum. Bu ay sizler için 2 moda/alışveriş dergisi önereceğim. Bunlardan ilki ve benim bu ay ki favorim "KEYİFLİ ALIŞVERİŞ" dergisi.

KEYİFLİ ALIŞVERİŞ MART 2012 SAYISI
Modayı ve kaliteli yaşamı seven herkes için diyor saygıdeğer "keyifli" arkadaşımız ya da bu ay ki favori dergim. Gayet renkli ve yeni sezona bütünüyle hazır olarak gördüm kendilerini Mart 2012 sayısında. Sadece 3,90 TL bedeli olan dergide bu ay neler varmış, kısa kısa bahsedelim.

Keyifli Alışveriş Dergisi kapağında dikkatimi çeken ilk detay popüler blogger'lardan biri olan Pucca'nın yazısını tanıtan "Pucca'nın Alışveriş Maceraları" oldu sanırım. Pucca'nın kaleminden her ay "Alışveriş ve ilişkiler birbirine karşırsa ne olur?" konusu kapsamında oldukça ilginç ve bir o kadar da zevkle okuyacağınız en eğlenceli örnekleri yakından takip edebileceksiniz. Pucca'dan sonra en çarpıcı ve en doyurucu sayfalarından biri de "Modacı Hakan Akkaya'dan Londra Raporu" başlıklı yazısını kendi kalemiyle ele aldığı bölüm geliyor. 

Keyifli Alışveriş Dergisi'nin bu ay ki sayısının "Dosya" bölümünde ise "A'dan Z'ye Online Alışveriş" konusuna yer verilmiş. Son zamanlarda benim "koca bir çılgınlık" olarak adlandırdığım Private Shop dünyası en ince ayrıntılarına kadar işleniyor. 2012 yaz modası hakkında geniş bilgi aktarımı da tüm bunların yanında hediye bir pasta niteliğinde. 

Keyifli Alışveriş Dergisi bu ay için kapak kızı olarak Hande Subaşı'nı tercih etmiş, iyi de etmiş aslında. Zaten dergi de "zarif stili ve başarılı kariyeriyle kapağımızda görmeyi en fazla görmeyi istediğimiz isim" olarak tanıtıyor Hande'yi. Bu sayının kapak çekimleri yani Hande Subaşı ile ilgilenen isim Ahmet Gül ise o devasa boyutlardaki stüdyosunda her zaman ki gibi karasal iklim şartlarıyla çekimlerini sürdürmüş. Son olarak, bir diğer popüler blogger olan Alışveriş-cini sayfası yazarının "Bence, bu çantaların peşine düşün!" başlıklı yazısını da öneriyorum sizlere. Ofisiniz için oldukça iyi bir tercih olacak doktor çantaları hakkında çarpıcı ve gerekli fikirler edinebilirsiniz diye düşünüyorum.

VAZGEÇİLMEZİM SÜPER DERGİ!
Aslında normal olarak takipçisi olmasam dahi bu ay ki sayısını gördüğüm an alırdım. Bunun sebebinin ise,  2012 ilkbahar yaz trendlerine uygun tam 450 farklı ayakkabı modelinin sunulması olduğunu ifade edebilirim. Ülkemizde 4.90 TL, KKTC'nde ise 6.50 TL bedeli olan dergimizin bu ay ki "Stil Avcısı" bölümünde Paris, New York, Londra ve Milano podyumlarından izlenimler yer alıyor. Bunun yanı sıra sezonun trendleri olarak "metalik renkler, etnik tasarımlar (ki benim çok hoşuma gittiler), çiçek deseni, romantik detaylar" gibi konular da mercek altında inceleniyor. 

Derginin kapak fotoğrafında yer verilen isim Selin Demiratar olmuş. Bu sezonun başında aldığı ilk olarak "Kareli Ceket" seçeneğini işaretliyor ve tarzını ise "ruh halime göre değişen parçalar" olarak nitelendiriyor. Toplamda 1978 yeni ürünle ve ayrıca 450 farklı ve yine yepyeni ayakkabı modeli ile bahara merhaba demek isteyenler için eşsiz bir nimet "SÜPER DERGİ MART 2012" sayısı.
Share this article :

1 yorum:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger